Image

Tarinamme

Philadelphia on jo yli 140 vuoden ajan ollut synonyymi herkullisen täyteläiselle tuorejuustolle. Hyvän ystävän tavoin olemme tukena arjessasi.

Jääkaapin luottotuote

Kun haluat valmistaa yksinkertaisia mutta herkullista aterioita, voit luottaa Philadelphiaan. Se toimii täydellisesti muun muassa savulohileivissä, leikkelelautasella tai sellaisenaan tuoreen leivän päällä.

Hädässä ystävä tunnetaan

Philadelphia on kotikokin paras ystävä. Se piristää aamupaloja, lounaita ja päivällisiä ja tekee välipalahetkistä entistä herkullisempia. Hyvän ystävän tapaan olemme mukana elämän ylä- ja alamäissä. Philadelphia tuo ihmiset yhteen – ja on mukana niin elämän makeissa kuin suolaisissakin hetkissä.

Hemmottele ystäviäsi Phillylla

Image

Vahvempien ystävyyssuhteiden puolesta

Ystävyyden vaalimiseen kuluu vain 4,5 minuuttia päivässä. Onko sinulla ystävä, jonka voit kutsua kotiisi milloin vain? Kilauta hänelle. Me hoidamme tarjoilun.

Image

Jääkaapin luottotuote

Helppojen välipalojen ja pikaisten aamupalojen valmistaminen vie vain muutaman minuutin.

Image

Ruoan paras ystävä

Philadelphia on täydellinen kumppani useimmille keittiösi ruoille. Tuppaavatko keksit tai tomaatit unohtumaan kaapin perälle? Nokare Philadelphiaa saa ne jälleen maistumaan.

Ystäviä vuodesta 1872

150 vuotta on pitkä aika vaalia ystävyyttä. Lue, miten olemme siinä onnistuneet.

1872

1880

1903

1920s

1930s

1960s

1980s

Image

William lawrence

1872 – Tiesitkö tämän? Kaikki alkoi New Yorkista

Meijeristi William Lawrence keksi New Yorkissa ensimmäisen tuorejuuston – raikkaan ja täyteläisen uutuuden juustomarkkinoille.

Ei ole olemassa tyhmiä kysymyksiä

Näytä kaikki usein kysytyt kysymyksetImage