Noblesse Cheesecake
14 annosta
Valmisteluaika:45 min 
Valmistusaika yhteensä:9 hr 15 min 

Ainekset

  Image

  Korvaavat tuotteet

  Kevyemmän version saat käyttämällä Philadelphia LightiaOletko kokeilunhaluisella tuulella?

  Tutustu kaikkiin muihin tuotteisiin
  Image

  Tiesitkö tämän?

  Tyhjää Philadelphia-rasiaa ei välttämättä tarvitse heittää roskiin. Voit käyttää sitä uudelleen monin eri tavoin.

  Katso vinkit napsauttamalla tästä!

  Työvaiheet

  1. 1

   Pohja: Paperoi irtopohjavuoka (halkaisija noin 23 senttiä) leivinpaperilla. Sekoita keksit monitoi-mikoneella. Pilko suklaa pienemmiksi palasiksi ja sulata se varovaisesti mikrossa tai vesihauteessa. Sekoita sulanut suklaa kakkumurujen kanssa. Painele keksimurut huolellisesti ohueksi kerrokseksi vuokaan. Painele huolellisesti reunoja myöten niin että täyte ei valu ulos. Kostuta kättä hieman niin että murut eivät tartu niin tiukasti kiinni. Anna hyytyä jääkaapissa sillä aikaa kun valmistat täytteen.

  2. 2

   Täyte: Pese sitruunat, raasta kuori hienoksi ja purista mehu mittaan. Mittaa noin 1 desilitra sitruunamehua. Kiehauta kerma ja sokeri ja anna kiehua hiljalleen 3-4 minuuttia. Nosta kerma liedeltä ja lisää sitruunamehu ja sitruunan kuori samalla vatkaten. Vatkaa noin 30 sekunnin ajan tavallisella vispilällä. Lisää Philadelphia-juusto ja vatkaa kunnes seos on tasainen. Lämmitä hieman jos Philadelphia-juusto on paksua. Kaada seos vuokaan ja anna jäähtyä vähintään 8 tuntia ennen tarjoilua.

  3. 3

   Maitosuklaapalat Oreolla: Pilko suklaa pienemmiksi paloiksi ja sulata varoen mikrossa tai vesihauteessa. Levitä suklaa tasaiseksi kerrokseksi leivinpaperilla vuoratun tarjottimen tai leikkuulaudan päälle. Ripottele päälle murennetut Oreot. Anna hyytyä jääkaapissa vähintään 30 minuuttia. Pilko sen jälkeen paloiksi. Irrota juustokakku leikkaamalla vuoan sisäreunaa pitkin. Irrota myös vuoan pohja ja paperi. Aseta juustokakku kakkuvadille.

  4. 4

   Koristelu: Koristele reunus Noblessella. Koristele kakun päällys maitosuklaapaloilla ja tuoreilla marjoilla.

  +
  Image

  Saattaisit pitää näistä

  Image

  Klubileipä

  clockValmistusaika:NA