Ainekset
Korvaavat tuotteet
Kevyemmän version saat käyttämällä Philadelphia LightiaOletko kokeilunhaluisella tuulella?
Tiesitkö tämän?
Tyhjää Philadelphia-rasiaa ei välttämättä tarvitse heittää roskiin. Voit käyttää sitä uudelleen monin eri tavoin.
Työvaiheet
1
Pohja: Paperoi irtopohjavuoka (halkaisija noin 23 senttiä) leivinpaperilla. Sekoita keksit monitoi-mikoneella. Pilko suklaa pienemmiksi palasiksi ja sulata se varovaisesti mikrossa tai vesihauteessa. Sekoita sulanut suklaa kakkumurujen kanssa. Painele keksimurut huolellisesti ohueksi kerrokseksi vuokaan. Painele huolellisesti reunoja myöten niin että täyte ei valu ulos. Kostuta kättä hieman niin että murut eivät tartu niin tiukasti kiinni. Anna hyytyä jääkaapissa sillä aikaa kun valmistat täytteen.
2
Täyte: Pese sitruunat, raasta kuori hienoksi ja purista mehu mittaan. Mittaa noin 1 desilitra sitruunamehua. Kiehauta kerma ja sokeri ja anna kiehua hiljalleen 3-4 minuuttia. Nosta kerma liedeltä ja lisää sitruunamehu ja sitruunan kuori samalla vatkaten. Vatkaa noin 30 sekunnin ajan tavallisella vispilällä. Lisää Philadelphia-juusto ja vatkaa kunnes seos on tasainen. Lämmitä hieman jos Philadelphia-juusto on paksua. Kaada seos vuokaan ja anna jäähtyä vähintään 8 tuntia ennen tarjoilua.
3
Maitosuklaapalat Oreolla: Pilko suklaa pienemmiksi paloiksi ja sulata varoen mikrossa tai vesihauteessa. Levitä suklaa tasaiseksi kerrokseksi leivinpaperilla vuoratun tarjottimen tai leikkuulaudan päälle. Ripottele päälle murennetut Oreot. Anna hyytyä jääkaapissa vähintään 30 minuuttia. Pilko sen jälkeen paloiksi. Irrota juustokakku leikkaamalla vuoan sisäreunaa pitkin. Irrota myös vuoan pohja ja paperi. Aseta juustokakku kakkuvadille.
4
Koristelu: Koristele reunus Noblessella. Koristele kakun päällys maitosuklaapaloilla ja tuoreilla marjoilla.
Kysy mitä tahansa