Juustokakku metsämarjoilla
8 annosta
Valmisteluaika:15 min 
Valmistusaika yhteensä:1 hr 

Ainekset

    Image

    Korvaavat tuotteet

    Kevyemmän version saat käyttämällä Philadelphia LightiaOletko kokeilunhaluisella tuulella?

    Tutustu kaikkiin muihin tuotteisiin
    Image

    Tiesitkö tämän?

    Tyhjää Philadelphia-rasiaa ei välttämättä tarvitse heittää roskiin. Voit käyttää sitä uudelleen monin eri tavoin.

    Katso vinkit napsauttamalla tästä!

    Työvaiheet

    1. 1

      Murenna keksit monitoimikoneessa. Sulata voi ja sekoita keksimuruihin.

    2. 2

      Paperoi 16 cm irtopohjavuoka voipaperilla. Kaada vuokaan keksimuruseos ja tasoita tiiviiksi pohjaksi lusikalla. Laita jääkaappiin n. 15 minuutiksi.

    3. 3

      Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä pari minuuttia. Lämmitä 1 dl kermaa kattilassa varovasti ja sekoitellen. Purista liivatteista liika vesi ja lisää liivatteet lämpimän kerman joukkoon. Sekoita kunnes liivatteet liukenevat.

    4. 4

      Leikkaa vaniljatankoon pitkittäisviilto ja kaavi siemenet veitsen kärjellä. Sekoita vanilja, Philadelphia-tuorejuusto ja tomusokeri sileäksi tahnaksi.

    5. ImagePRO TIP Tämä ilman munaa valmistettava juustokakku hyydytetään jääkaapissa paistamisen sijaan.

      ImagePRO TIP Voit myös käyttää Philadelphia Original Laktoositonta Philadelphia Originalin tilalla.

    6. 5

      Vatkaa loppu kerma ja yhdistä Philadelphia-tahnaan ja liivatekermaseokseen. Kaada keksipohjalle.

    7. 6

      Hyydytä jääkaapissa vähintään 4 tuntia.

    8. 7

      Aja sileäksi vadelmat, tomusokeri ja puolikkaan sitruunan mehu tehosekoittimessa. Koristele tuoreilla marjoilla.

    +
    Image