Ainekset
Korvaavat tuotteet
Kevyemmän version saat käyttämällä Philadelphia LightiaOletko kokeilunhaluisella tuulella?
Tiesitkö tämän?
Tyhjää Philadelphia-rasiaa ei välttämättä tarvitse heittää roskiin. Voit käyttää sitä uudelleen monin eri tavoin.
Työvaiheet
1
Valmistelut
Lämmitä uuni 180 °C ja vuoraa 20 cm kakkupohja leivinpaperilla.
2
Pohja
Sekoita keskenään sulatettu voi LU Digestive keksimurut sekä sokeri. Painele seos kakkupohjalle ja paista uunissa 10 minuuttia. Anna pohjan jäähtyä täytteiden valmistuksen ajan.
3
Täyte
Nosta uunin lämpötilaa 220 °C. Vatkaa Philadelphia Sweet Chili tuorejuustoa sähkövatkaimella keskiteholla noin 2 minuuttia. Sekoita matalalla teholla vähitellen sokeri, vehnäjauho ja ripaus suolaa. Lisää yhden limen raastettu kuori sekä mehu. Sekoita munat yksitellen joukkoon. Sekoita kaikki ainekset keskenään niin että koostumus on sileää ja kevyttä.
4
Kypsennys
Voitele kakkuvuoan reunat ja käädä täyte vuokaan. Kypsennä 10 minuuttia. Laske uunin lämpötilaa 120 °C ja jatka kypsennystä 45 minuuttia. Täyte jää hieman heiluvaksi keskeltä. Kytke lämpö pois, avaa uunin luukku hetkeksi ja jätä kakku jälkilämpöön vielä 2 tunniksi.
5
Valmistus
Vatkaa pehmeä voi tasaiseksi. Lisää limen mehu ja tomusokeri, vatkaa kunnes koostumus on tasaista. Lisää Philadelphia Sweet Chili tuorejuusto hitaasti sekaan noulijalla. Laita hetkeksi jääkaappiin jos koostumus on liian löysää. Levitä kuorrute jäähtyneen kakun päälle. Peitä kakku kelmulla ja siirrä jääkaappiin 8-10 tunniksi tai yön yli.
Kysy mitä tahansa